0
Boks

FOTO: BSS

VEČE PROFI BOKSA NA ZLATIBORU: Babić ruši opasnog Mađara! (FOTO)

Objavljeno: 01.01.22 u 23:23
Spektakl u najavi!

Sve je spremno za novi bokserski spektakl. To je epilog večerašnjeg merenja u VIP zoni Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor. Sutra od 17:00 h gledaćemo reviju profesionalnog boksa, na kojoj će nastupiti 14 momaka iz Srbije i Mađarske. Organizator je poznata menadžerska kuća Petkos iz Nemačke, uz partnerstvo Bokserskog saveza Srbije, koga je na merenju predstavljao Mane Marčeta. Mečeve će direktno za ceo region prenositi kanal Arena fight.
FOTO: BSS
– Podržavam projekat Bokserskog saveza Srbije, da i bokseri u olimpijskom boksu, mogu da se takmiče u profi revijama. Srpski boks je u ekspanziji i imaće našu veliku podršku. Momci su na merenju pokazali da su željni boksa, siguran sam da će biti sjajno u nedelju i da će veliki broj ljubitelja boksa uživati uz tv ekrane. Zajedno sa BSS učiničemo sve da pravimo više ovakvih događaja u zemlji i da srpski bokseri više ne budu topovsko meso na raznim ringovima u profi boksu kao do sada. Želimo da svim našim momcima iz olimpijskog boksa damo mogućnost da boksuju profi mečeve i časno i pošteno zarade. I da ih ne eksploatišu neki menadžeri sa ovih prostora, kao što je bio slučaj prethodnih 20 godina – istakao je Aleksandar Petković, jedan od najpoznatijih bokserskih promotera u Evropi.
Meč večeri biće duel super teškaša. Na jednoj strani kapiten srpske reprezentacije Vladan Babić, na drugoj nekadašnji reprezentativac Mađarske Zoltan Čala. Ulaz u dvoranu TRK Zlatibor je besplatan.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter