0
Evroliga

Stefan Jovic Aba Liga Crvena Zvezda - Cibona 6.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STEFAN JOVIĆ OTKRIO DA JE PREGOVARAO SA ZVEZDOM: Evo šta je srpski plejmejker rekao Dejanu Radonjiću – ispao je šmeker!

Objavljeno: 01.01.22 u 18:24

Vraća se iz teške povrede.

Srpski reprezentativac Stefan Jović, doživeo je povredu u meču kvalifikacija za Olimpijske igre, na turniru koji se igrao u Beogradu. Srbija nažalost nije uspela da se palsira u Tokio, a Jović u intervjuu za MozzartSport navodi da mu nije bilo svejedno kada je saznao da će sa terena odsustvovati znatno duže nego što je planirano.

Iskreno, dok nisam otišao za Minhen iskreno sam verovao da će oporavak zaista da traje tih mesec – mesec i po dana. Doktor Johan mi je u momentu kada sam se već oporavljao pet i po nedelja rekao da će pauza trajati osam sedmica. Bio sam razmišljanja: ‘Dobro, moji su mi rekli sedam, ti mi kažeš osam, to je to otprilike’. A on mi uzvraća: ‘Ne, nego još osam nedelja od ovog momenta’. Na mom licu kiseli osmeh, počeo je Jović.

Stefan Jovic Reprezentacija kosarka Srbija – Filipini FIBA Olimpijski Kvalifikacioni Turnir Beograd, Srbija in Belgrade Serbia, 30.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Potom je otkrio da je celog leta bio u kontaktu sa Dejanom Radonjićem, kao i da su pričali o potencijalnom angažmanu. Ipak, Jović je odlučio da ne bude nepošten, jer nije bio spreman za povratak na parket, pa je treneru crveno-belih to jasno saopštio.

– Sa (Dejanom) Radonjićem sam celo leto bio u kontaktu, pričali smo o svemu. Bilo je nekih opcija, ali u tom trenutku nisam bio ni blizu povratka na teren do novembra. Bio bih nepošten da sam došao i potpisao ugovor sa bilo kim, nisam osećao da je to u redu. Radonjiću sam zato i rekao: ‘Ako imaš plejmejkera – potpiši ga, istakao je Jović, a potom se osvrnuo i na glasine da je u kontaktu sa Panatinaikosom.

Stefan Jovic (C) povreda injury
Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Group A match between Philippines and Serbia
Beograd, 30.06.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Ne znam kada ću biti u mogućnosti da igram’. Sve ostalo o čemu se šuška, pa i Panatinaikosu… Što se mene tiče cilj mi je da u narednih šest meseci igram i vidim na čemu sam, pokažem formu i želju za igrom. Bitno mi je da nađem klub. Koji će to klub biti, to ostavljam na svojim agentima koji treba da reše. Videćemo šta je u ponudi, šta je najbolje za moju porodicu. Da li će to biti Grčka ili neki drugi klub – sada je manje važno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter