0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆA PITALI KOGA BI UZEO IZ ZVEZDE: Bio je brutalno iskren, njegov odgovor će vas oduševiti!

Objavljeno: 01.01.22 u 17:06

I zaista, oni bi odlično došli crno-belima.

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju odličnu polusezonu. U Superligi Srbije su trenutno lider na tabeli sa 5 poena prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, dok su obezbedili i proleće u Evropi, plasmanom u 1/16 finala Lige konferencija.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je u novogodišnjem intervjuu pričao o mnogo toga, a tom prilikom dobio je i vrlo zanimljivo pitanje novinara. On je upitan da može, kog igrača bi izabrao iz Zvezde.

head coach Aleksandar Stanojevic and Igor Duljaj (L)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Proleter
Beograd, 07.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Može li dvojicu, nasmejao se Stanojević, a potom odgovorio:

– Definitivo su to Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Katai je igrač koji u svakom momentu lucidnošću može da reši utakmicu. Izuzetan tehničar, lucidan, opasan sa jakim karakterom. Ivanić je, pak, igrač koji može da igra u jakoj evropskoj ligi, Ima sve kvalitete, počev od intenziteta igre do tehnike sa intenzitetom. Sjajan, konstantan i vidim ga negde u ligama “petice”, jer ima taj kvalitet, istakao je Aleksandar Stanojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter