0
Domaći fudbal

Fudbal Super League season 2016-2017 Partizan v Spartak (Subotica) Marko Jevtovic (R) Nemanja Glavcic (C) and Marko Andjic (L) Beograd, 15.12.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

POVRATAK U SRBIJU ILI IPAK INOSTRANSTVO? Nekadašnji vezista Partizana slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 01.01.22 u 20:51

Koji je sledeći korak?

‘Pukla je ljubav’ između katarskog Al-Ahlija i srpskog vezista Marka Jevtovića. Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana je u julu 2021. godine prešao iz redova turskog Konjaspora u ekipu Al-Ahlija, ali nešto jednostavno nije funkcionisalo. On je ove sezone na pet odigranih utakmica upisao po jedan gol i jednu asistenciju.

Marko ima 28 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera. Tokom svoje dosadšanje karijere nastupao je za Srem iz Jakova, gde je napravio prve fudbalske korake, zatim se otisnuo u Rusiju, gde je bio član Dinamove akademije, da bi se zatim vratio u Srbiji i nosio dres Sopota, Hajduka iz Kule, Novog Pazara i Partizana.

Za sada nije poznato gde bi mogao da nastavi karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter