0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDNO PRIZNANJE: Naš najbolji arbitar ide u Abu Dabi da se bori za Mundijal

Objavljeno: 01.01.22 u 11:42

Priznanje za dobar rad!

Samo dve sedmice nakon što je ušao u elitnu grupu UEFA sudija, najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović je dobio još jedno priznanje. Beograđanin koji je do sada delio pravdu na mečevima Lige šampiona i Evropskog prvenstva je na spisku od 20 sudija koji će pohađati seminar u januaru za oni koje konkurišu za mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Taj UEFA program će biti održan od 17. do 21. januara u Abu Dabiju u UAE, a ujedno je u sklopu organizacije Mundijala na koji se naša reprezenacija već plasirala. UEFA bi trebalo da ima deset arbitara u Kataru, a njih će na kraju delegirati sudijska komisija FIFA čiji je predsednik penzionisani švajcarski arbitar Masimo Busaka.

FIFA je odlučila da će sudije iz UEFA na pomenutom seminaru predstavljati: Georgi Kabakov (Bugarska), Majkl Oliver (Engleska), Entoni Tejlor (Engleska), Benoa Bastijen (Francuska), Klemon Turpan (Francuska), Daniel Zibert (Nemačka), Orel Grinfeld (Izrael), Danijele Orsato (Italija), Dani Makeli (Holandija), Šimon Marčinjak (Poljska), Artur Soareš Dijaš (Portugal), Ovidiju Hačegan (Rumunija), Ištvan Kovač (Rumunija), Sergej Karasjov (Rusija), Srđan Jovanović (Srbija), Slavko Vinčič (Slovenija), Karlos del Sero Grande (Španija), Hezus Hil Manzano (Španija), Antonio Migelo Mateu Lahoz (Španija) i Džunejt Čakır (Turska).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter