0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT NA SELHURSTU: Penal, pet pogodaka i neverovatna atmosfera! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.22 u 20:29

Ubedljiva pobeda gostujućeg sastava!

Fudbaleri Kristal Palasa dočekali su na svom terenu ekipu Vest Hema.. Kao i uvek prepun Selhrust park ovog puna imao je posebne goste – novinarska ekipa HotSporta je izveštavala sa lica mesta!

Činilo se da je pitanje pobednika bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta igre. Vest Hem je poveo u 22. minutu utakmice preko Majkla Antonija, da bi svega tri minuta kasnije prednost poduplao Manuel Lancini, na asistenciju Deklana Rajsa.

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena viđen je i penal za goste, koji je uspešno realizovao Lancini, postigavši tako svoj drugi gol na meču.

Prava ludnica počela je u 83. minutu, kada je Odson Eduard smanji rezultat na 1:3. Asistenciju kod tog pogotka upisao je Olize, a isti igrač je postigao pogodak u 90. minutu utakmice i smanjio na 2:3. Usledila je velika drama i grčevita borba Palasa za bod, odnosno ‘Čekićara’ za pobedu.

FOTO: Hotsport

Ovom pobedom Vest Hem nastavlja grčevitu borbu za jedno od četiri mesta koje vode u Ligu šampiona. Trenutno su 5. na tabeli engleske Premijer lige sa 34 boda, dok je iznad njih Arsenal sa bodom više.

FOTO: Hotsport

Kristal Palas sa druge strane za sada ispunjava svoj cilj – obezbeđivanje opstanka u ligi. Nako 20 odigranih kola tim koji sa klupe vodi Vijera je osvojio 23 boda, a prema nekoj računici za ostajanje u Premijer ligi je potrebno oko 35 bodova, što bi oni trebali više nego lako da ostvare.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter