0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

DREJMOND GRIN: ‘Želimo da dokažemo da možemo biti prvaci i bez Durenta u timu’

Objavljeno: 01.01.22 u 14:52

Krilni centar veruje u uspeh!

Golden Stejt Voriorsi ponovo igraju na prepoznatljivom nivou! Stef Kari i Drejmond Grin predvode ekipu os strata sezone. Voriosi imaju najbolji učinak u NBA ligi (27/7), a u nastavku sezone se očekuje povratak Kleja Tompsona. Fantastični bek nije igrao od juna 2019. godine i nema sumnje da će biti veliko pojačanje u borbi za šampionski prsten.

Istaknuti član Golden Stejta, Drejmond Grin, ističe da njegovu ekipu motiviše to da sportskoj javnosti dokažu da mogu ponovo osvojiti titulu i bez Kevina Durenta.

-Činjenica da smo ostali bez Kevina Durenta je velika stvar – želimo da dokažemo da ponovo možemo da budemo prvaci bez njega u sastavu. I dalje imamo jednog od najdominantnijih košarkaša današnjice, ako ne i najboljeg. Tu su neki iskusni košarkaši, ali i čitava organizacija koja zna kako se osvajaju titule. Tu su i mladi igrači koji nisu do sada bili šampioni, ali su ‘žedni’ uspeha. To smo mi – istakao je iskusni as Voriorsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter