0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI TO PARTIZAN KRADE ZVEZDI POJAČANJE: Grci javljaju da je Amerikanac blizu crno-belih, sprema li se praznična bomba!?

Objavljeno: 01.01.22 u 17:56

Još jedan sjajan skorer.

Košarkaši Partizana ove godine su započeli jednu novu eru. Stigao je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, sastavljen je tim za velike stvari, koji se dalje uigrava i sprema za najvažniji deo sezone. Crno-beli su pre samo nekoliko dana potpisali nekadašnjeg centra Crvene zvezde Matijasa Lesora, a grčki Totalbasket javlja da žele još jednog košarkaša.

Naime, reč je o Aleriku Frimenu, koji ove sezone zaista blista u Evrokupu. On je u ekipi Burse, koju sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Dušan Alimpijević najbolji igrač i prosečno beleži 18.4 poena, 2.7 asistencija i 2.3 skoka.

Zanimljivo je to i da je za njega proteklih meseci, prema pisanjima medija, bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali do transfera očigledno nije došlo. Frimen je pored Burse nastupao i za Asvel, Albu iz Fehervara, kao i za kineske Kivnado Iglse i Šenžen Avijatorse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by allerik J. Freeman (@furlize)

Ipak, veliko je pitanje kako bi se Frimen uklopio u Partizanov tim, jer igra na poziciji beka. Tu je sigurno glavni u timu Kevin Panter, a u poslednje vreme je proigrao i mladi Gregor Glas, pa ćemo u narednom periodu saznati rasplet ovih glasina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter