1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA O DEŠAVANJIMA U HUMSKOJ: ‘Kažu loše radimo, a dali smo pola reprezentacije!’

Objavljeno: 31.12.21 u 10:58

Generalni direktor Partizana se osvrnuo na godinu na izmaku.

Miloš Vazura je istakao da je posebno ponosan na broj igrača koji su ponikli u Humskoj, a koji su igrali u odlučujućoj utakmici za plaman Srbije na Mundijal protiv Portugala.

– Najviše sam ponosan što u sadašnjoj reprezentaciji Srbije, među starterima u Lisabonu na odlučujućem meču za plasman na Mundijal, bila petorica fudbalera koje smo izbacili za vreme našeg mandata u Partizanu. U pitanju su: Pavlović, Milenković, Lukić, Živković i Vlahović. I onda neko kaže kako Partizan radi loše, a mi dali pola članova državog tima koji nas je silno obradovao protiv Portugala. Neće biti da radimo loše. Ne zaboravite da su među Orlovima Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić… A to niko ne govori, rekao je u razgovoru za ‘Mozzart Sport‘.

Cilj čelnika crno-belih nije samo titula, već i plasman u Ligu šampiona.

– Liga šampiona bi bila spas za Partizan. Podigla bi kvalitet igrača i kluba. Teško je ući tamo, ali ćemo za sezonu imati direktnog učesnika u elitnom takmičenju, još jednog u plej-ofu, tako da nam rastu šanse. Znači nam bilo koje takmičenje da igramo, iako je svima jasno da su nagrade neuporedive, da Liga šampiona donosi duplo više od Lige Evrope i neuporedivo više od Lige konferencije. Ni ovo takmičenje u kome smo sad nije loše, zaključio je Vazura.

0
0

1 Komentara

  1. Dzaba zalopojke, treba od sada raditi sve da kadrovski klub ojaca kako bi imali tim za naredno prvenstvo koji ce biti u stanju da Cergi otme titulu. Onda pricati o Ligi sampiona. Oni su lukave lisice, jasno je njima svima da naredni sampionat donosi vise nego ikad benefita evropskih.Dobijamo dva tima u Ligi sampiona, ali kao prvak je mnogo lakse u kvalifikacijama. Kao drugi imas mnogo, mnogo tezi zreb i sve je neizvesno.
    Zato vec od sada treba promisljati kakav tim cemo imati za sledece prvenstvo,a mi kao babe,planiramo dovesti maltene nikoga, a ceo tim ostaje bez ugovora, najboljima isticu kontrakti a Ika podh.b.va da se najbolje gladan igra! Ljudi, uozbiljite se. Sa Zvezdom mora drugacija igra da se odigrava van terena, mora to mnogo ofanzivnije, hrabrije! Mi trebamo najmanje tri-cetiri rasna igraca kao pojacanja, igrace evropske prepoznatljivosti i ugleda, super kvalitet a ne njonje i shonje za koje nikad nisi siguran sta od njih ocekujes!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter