0
Evropske lige

Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘VARDI JE LUD KAO STRUJA’: Dragović o prijateljstvu sa asom Lestera i Salahu

Objavljeno: 31.12.21 u 10:36

Defanzivac Crvene zvezde se prisetio perioda u Premijer ligi.

Aleksandar Dragović je nakon epizoda u Bazelu, Lester i Leverkuzen pre pola godine stigao u Crvenu zvezdu, a kada je na početku karijere iz bečke Austrije stigao u Bazel, delio je svlačionicu sa asom Liverpula Mohamedom Salahom.

– Vidi… Ja u Zvezdi, a on u Liverpulu! Ha, ha, ha… Ne… Imali smo fenomenalnu mladu ekipu, većina nas je napravila ozbiljne ekipe. Some je u Menhengladbahu, Šer, Šaćiri, Džaka, Elneni… Svi su uspeli. Te tri godine koje sam proveo u Bazelu bile su baš srećne po mene. Uzeli smo titulu, kup… Pokupio sam sve što može, otkrio je Dragović u intervjuu za ‘Kurir‘.

Aleksandar Dragovic Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon toga je igrao u Leverkuzenu, pa sezonu u Lesteru, na pozajmici.

– Prvu godinu u Leverkuzenu nisam igrao, bilo je grešaka. Stavili su me na crnu listu. Nisam se žalio. Trener mi nije verovao, ja sam želeo da igram i odlučio sam se da idem u Lester. Tamo sam se osećao baš dobro. Sviđalo mi se tamo. Lester nije nešto lep grad, ali mi je bilo super. Najviše zbog Džejmija Vardija. (smeh) Sa njim nikada nije dosadno. Uživao sam tamo, iako sam proveo jednu sezonu u Lesteru, rekao je Dragović, a onda se osvrnuo na prijateljstvo sa Vardijem:

– Lud je kao struja! Ali, pozitivno. Jedan mnogo dobar momak, koji voli da se šali. U početku sam ga teško razumeo, zbog njegovog posebnog akcenta engleskog jezika. Ali, kažem vam, uživao sam sa njim. Obožavam ga i dalje, čujemo se, rekao je Dragović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter