0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

TERZIĆEV PLAN PROPAO, NIŠTA OD VELIKOG POJAČANJA ZA ZVEZDU: Odlučio je da ode za novcem – treniraće ga čuveni trener!

Objavljeno: 31.12.21 u 18:20

Odluka je doneta.

Jedno od imena koje se spominjalo kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde ove zime je fudbaler Šerifa Danilo Arboleda. Ipak, plan generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića je po svemu sudeći propao, jer je kolumbijski štoper odlučio da ode u Saudijsku Arabiju.

Aleksandar Katai Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Arboleda je potpisao ugovor u Aziji, gde će nastupati za ekipu Al Ain. Trener će mu biti legendarni Ukrajinac Sergej Rebrov, a saradnja je dogovorena do leta 2023. godine. Nema sumnje da je presudila daleko veća finansijaska moć Azijaca, dok će crveno-beli novu priliku za pojačanje morati da sačekaju.

Prethodnih dana se pisalo da su za njegove usluge pored Crvene zvezde zainteresovani i Kaljari, Kadiz, kao i Trabzon – lider turskog prvenstva. Podsećamo, Zvezda će ove zime ipak dobiti fantastično pojačanje, jer će u klub stići Ohi Omoižuanfo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter