0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

TADIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE JE ZANIMALO SVE SRBE: Liga šampiona ili SP sa Srbijom – evo šta je izabrao!

Objavljeno: 31.12.21 u 19:20

Jedan je od predvodnika Ajaksa.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, dobio je Zlatnu loptu FSS, nakon velikog uspeha naše selekcije. Podsećamo, Srbija se nakon pobede nad Portugalom u Lisabonu direktno plasirala na SP u Kataru. Tadić je u intervjuu za Objektiv pričao o najdražoj nagradi, ali i o tituli najboljeg srpskog igrača u ovom veku.

Pa možda su mi najdraže ove dve u godinama u kojima smo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Krunisane su timskim uspehom i zato su posebne. Individualna priznanja su lepa, ali kad se pečatiraju timskim, to je najbitnije, počeo je Tadić i dodao:

Dragan Stojkovic Piksi Dusan Tadic Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Ne razmišljam uopšte o tome, ne osećam se kao da sam baš ja najbolji. Želim samo da svim ljudima koji gledaju fudbal pružim zadovoljstvo i sreću i da se trudim i težim da budem još bolji, i za svoju ekipu i sve druge. Tako da idemo dalje, pa ćemo videti šta će da bude.

Potom je Tadić dobio pitanje za novogodišnju želju, a deluje da se nije mnogo dvoumio. Za sam kraj, imao je težak izbor između osvajanja sa Ajaksom i SP sa Srbijom.

Napisao bih mu da želim da osvojim Ligu šampiona sa Ajaksom, naravno, i titulu, i Kup, i Svetsko prvenstvo sa Srbijom. Skromno, to je neki redosled, počeo je Tadić i podvukao:

– Uh, teško pitanje, to je kao da biraš između oca i majke. Sa jedne strane klub za koji navijam od detinjstva, sa druge strane reprezentacija, tvoja zemlja… Stvarno je nezahvalno bilo šta reći, reči su Dušana Tadića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter