0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Okupljanje kosarkasa, KSS, Kosarkaska reprezentacija Srbije, Beograd, Srbija 18.7.2019. Jul 18. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NOVOGODIŠNJI TREJD KOJI BI PROBUDIO SRBIJU: Lejkersi bi mogli da dovedu Bogdanovića – poznati novinar otkrio sve detalje!

Objavljeno: 31.12.21 u 17:14

Sigurno bi se dobro uklopio.

Srspki reprezentativac i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović, mogao bi da pojača Los Anđeles Lejkerse, prenosi novinar Atletika Džon Holindžer. On je analizirao situaciju u kojoj se nalaze Lejksersi, kao i koga bi mogli da dovedu, a u analizama, istakao se i Bogdanović.

Lejkersi ne mogu da ponude za trejd nekog pika prve runde sve do 2027. godine, a čak i da to nije slučaj, morali bi da za eventualno pojačanje nađu igrača koji bi, po plati, bio odgovarajući. Horton-Taker prima 9,5 miliona dolara godiše i to je, za pomenuti klub, ‘srednja klasa’, ali ako bi se tome dodao i pik prve runde iz 2027, kao i Kendrik Nan čija je plata pet miliona, onda bi Lejkersi mogli da dođu do nekoliko interesantnih scenarija kako bi doveli eventualno novog startera, koji bi bio plaćen od 15 do 20 miliona dolara na godišnjem nivou, počeo je Holindžer i dodao:

Bogdan Bogdanovic Friendly basketball game Serbia – Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
litvanija srb ija

– Evo jedne teme za takvo razmišljanje: Da li bi se Atlanta Houksi, posle osam uzastopnih poraza kod kuće, usudili da pomisle da Bogdan Bogdanović bude deo jednog takvog dogovora? On se muči ove sezone, a sledeće bi trebalo da zaradi 18 miliona, i to baš kada će njegov aktuelni klub da uleti u zonu plaćanja visokog poreza, ako zadrži sadašnji sastav ekipe. Pritom, Atlanti baš i ne nedostaju mladi krilni igrači.

Za sam kraj, podvukao je činjenice i problem koji Lejkersi imaju u nedostatku šutera, koji bi Srbin odlično popunio. Ipak, veliko je pitanje da li bi Hoksima odgovarao Horton Taker.

– I, zato se postavlja pitanje – da li bi budući pik prve runde koji je u rukama Lejkersa biti dovoljan da ubedi Atlantu da se ‘resetuje’ dovođenjem 21-godišnjeg Horton-Takera i Nana? Uprkos svojim mukama, Bogi bi bio gotovo savršena dopuna kao jedan ‘off-ball’ snajper u Los Anđelesu, a pritom bi to predstavljao na mnogo višem nivou nego igrači poput Elingtona i Monka koji u Lejkersima trenutno imaju tu ulogu, reči su novinara Atletika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter