3
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVAK VREDNO TRENIRA U MARBELJI: Kamere zabeležile važan detalj! (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.21 u 15:52

Ljubitelji tenisa još uvek čekaju odluku ‘prvog reketa sveta’!

Spekulacije o tome da li će Novak Đoković nastupiti na Australijan openu 2022. godine ne prestaju. Najbolji teniser na svetu trenutno se nalazi u Marbelji. Novak vredno trenira i sprema se za izazove koji ga očekuju u predstojećoj godini.

Marbelja je jedna od Noletovih baza. Nedavno je primećen kako trči, a nešto kasnije je odradio trening na betonskoj podlozi. Da sve bude još zanimljivije, Đoković je trenirao lopticama kojima se igra na Australijan openu. Videćemo da li je ovo Novakova priprema za prvi grend slem u sezoni.

Start prestižnog takmičenja zakazan je za 17. janaur. U slučaju da Novak nastupi u Melburnu, boriće se za jubilarnu 10. titulu na ovom turniru.

0
0

3 Komentara

  1. Sta se cimate kada ce na kraju igrati AO iako nije vakcinisan. Sve ovo sto rade po svetu je samo propaganda i nista vise. Koriste to sto Nole ne zeli vise da se oglasava po tom pitanju.Na kraju ce njega bas kao i sve tenisere pustiti da igraju kako bi ispalo da su se vakcinisali misleci da ce tim cinom uticati na ljude koji to nisu i ne zele uraditi. Secna vam Nova godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter