0
Kladionica

FOTO: Merkur X Tip

MerkurXTip za sjajan početak godine

Objavljeno: 31.12.21 u 11:39

Prema narodnom verovanju, poslovično vlada besparica u Srbiji u ovo doba godine, a mišljenje svih je da u januaru, a neretko i februaru,nastupa finansijski oporavak od nove godine.

Ipak smo se svi istrošili za praznike, ali zašto ne bismo već razmišljali o nekom lepom putovanju za 1. maj ili čak i o godišnjem odmoru, gde se odlazak na more nekako podrazumeva, jer ovo što ćemo vam sada prikazati, vredno je svake pažnje.

I dalje traje akcijaMerkurXtip-a koji nagrađuje sportsko znanje, a svi ljubitelji sportskog klađenjaimaju priliku da do 19. januara svoj budžet dopune sa 100.000 dinara svakog dana. Ono najlepše je što će svakoga dana jedan od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih znalaca, dobiti pomenutu sumu na poklon.

Uslovi gotovo da ne postoje, potrebno je samo napraviti dobitni tiket sa najvećom ukupnom kvotom i čeka vas 100.000 dinara, a evo kako sve funkcioniše.

Potrebno je najpre da tiket bude dobitan i da ima najveću ukupnu pogođenu kvotu tog „takmičarskog dana“. Veoma je važno da znate da u MerkurXtip-u „takmičarski dan“ počinje u 8 ujutru i traje do sutra ujutru u 8 časova, dakle sledećeg kalendarskog dana. Važno je da svi događaji sa dobitnog tiketa moraju da se odigraju u okviru 24 časa „takmičarskog dana“.

Sačuvali smo najbolje za kraj, u konkurenciji za nagradu su svi tiketi uplaćeni u MerkurXtip lokalima, kao i oni online – preko Xtip Naloga.

Jasno je da svako ima šansu da bude dobitnik 100.000 dinara, a evo i zašto. Po dosadašnjem iskustvu, obično su nagrade dobijali pogođeni tiketi sa kvotama oko 100, a zanimljivo je da je 24. decembra najbolji tiket dana imao ukupnu pogođenu kvotu od 24.48. MerkurXtip u ovom slučaju igra pošteno i nagrađuje pravo sportsko znanje pa je to prilika koju valja iskoristiti.

Usred ove sjajne akcije, MerkurXtip je dodatno mislio na svoje igrače u Beogradu i zato je, u veoma kratkom periodu, otvorio dva vrhunska objekta.Najpre u Ustaničkoj 12g, gde je koncentrisano 500 kvadratnih metara čiste zabavei sjajnog provoda, a zatim i u TC „Mercator“ (Bulevar umetnosti4) na Novom Beogradu gde je sve podređeno potpunom ugođaju igrača.

Dakle, Beograđani i svi koji se tako osećate, proverite i javite nam da li smo u pravu. Da li je najbolja zabava u novim ekskluzivnim lokalima MerkurXtip-a? Mi mislimo da jeste jer je MerkurXtip uvek blizu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter