0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka season 2014-2015 Partizan-Grobari za nas-Revijalni Mec Boris Dallo (C) with the fans supporters Beograd, 11.03.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

LJUBIMAC GROBARA ZAPEVAO HIT ANE NIKOLIĆ: Označio Pavlovića, Bogdanovića i Milutinova! (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.21 u 17:46

Navijači ga i dalje obožavaju.

Boris Dalo je jedan od onih košarkaša koji i nisu ostavili poseban igrački trag na ovim prostorima, ali su vrlo brzo ušli u srca navijača. On je u Partizan došao 2013. godini, brzo je naučio i srpski jezik, a klub je napustio 2015. kada je prešao u Olimpik Antibe.

Kada pomisle na Daloa, navijači pre svega zamisle pravog šaljivdžiju, ali se sete i njegovog fantastičnog zakucavanja protiv Budivljeljnika. Crno-beli su tada nastupali u Evroligi, a upravo sredinom poslednje četvrtine pri vođstvu 66:44, Dalo je eksplodirao.

Tokom perioda u Partizanu, nema sumnje da je Dalo dobio prijatelje za ceo život. Zbijao je šale sa Pavlovićem, a sada je pred kraj 2021. godine, na svom Tviter profilu objavio snimak iz kola, gde je u pozadini puštena pesma Ane Nikolić. Naravno, pljuštale su reakcije Grobara i to pozitivne.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter