0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/instagram/jpcancelo

‘KUKAVICE SU POKUŠALE DA MI POVREDE PORODICU’: Pretučena i opljačkana zvezda Premijer lige! (FOTO)

Objavljeno: 31.12.21 u 08:43

Ružne scene na ‘ostrvu’.

Portugalski fudbale Žoao Kanselo našao se na meti pljačkaša, koji su upali u njegovu kuću u Mančesteru. Nedugo posle ovog ružnjog čina on se oglasio na mrežama gde je podelio selfi na kom se vide povrede, podliv ispod oka i rasekotina.

Kako je istakao iz kuće su mu odneli nakit i dragocenosti, a on nije bio u sastavu Gvardioline ekipe sa meč sa Brentfordom.

– Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite ovo se desi. Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kakvi su to ljudi. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek – napisao je Kanselo, pokazujući na slici povrede koje je pretrpeo.

FOTO: Screenshot/instagram/jpcancelo

U međuvremenu se oglasio i klub koji je potvrdio da je njihov igrač napadnut.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter