0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

‘BEZ POTREBE JE PODIGAO GALAMU!’: Tuhel ljut na Lukakua – ‘Ne pomaže nam!’

Objavljeno: 31.12.21 u 13:19

Trener Čelsija nije zadovoljan medijskim istupom svog napadača.

Romelo Lukaku, čovek koji se kao najskuplje pojačanje iz Intera vratio u Londo, iskoristio je medijski prostor nakon remija sa Brajtonom (1:1), da iskaže nezadovoljstvo situacijom u klubu.

– Naravno da nam se ne dopada ono što je Romelu izrekao. Digla se buka, nepotrebna. Ne pomaže nam. Ne bih voleo da pravimo priču većom nego što zaista jeste. Lako iz izvačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda na kraju shvatite da ono što je rečeno nije toliko loše ili sagovornik nije tako mislio. Da budemo otvoreni do kraja, ne sviđa nam se Lukakuov intervjuu. Meni posebno, jer je digao galamu bez potrebe. Potrebno nam je mirno okruženje, fokus, a ovako nešto nam ne pomaže, kazao je Tuhel.

Posebno mu se nije dopao deo gde je Belgijanac istakao da je nesrećan među Plavcima.

– Uopšte ne bih rekao da je nesrećan u Čelsiju. Ne osećam tako. Naprotiv, baš suprotno. Da ste me isto pitali juče, rekao bih da je srećan i zato sam se iznenadio kad sam video njegov intervju. Možda Romelu smatra da je na ovaj način glasniji, ali se meni čini da bi ovakvi naslovi svakako odjeknuli, poručio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter