0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BARSELONA JE NAŠLA NOVAC I ŽELI DUŠANA VLAHOVIĆA: Ipak za sve postoji jedan uslov – Španci su samo jedan od zainteresovanih klubova!

Objavljeno: 31.12.21 u 18:51

Bio bi to korak napred.

Svi svetski mediji u poslednjih nekoliko meseci bruje oko potencijalnog transfera srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića. Napadač Fiorentine je sigurno jedan od najpoželjnijih fudbalera trenutno, jer je svojim igrama u Seriji A pokazao da može da stane rame u rame sa Kristijanom Ronaldom.

Najnovije informacije o tome, stižu nam od španskih medija koji prenose da bi Vlahović mogao da pojača Barselonu, ali pod jednim uslovom. Mundo Deportivo navodi da je Srbin druga meta, odmah iza Erlinga Halanda.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Dusan Vlahovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ono što je zbunilo čitav svet je činjenica da Barselona duguje više od milijardu evra, pa se postavlja pitanje odakle im novac za ovakav transfer. Ipak, ako se uzme u obzir da su nedavno dali 55 miliona za ferana Toresa, nema sumnje da žele nove veliek stvari.

Haland u ugovoru sa Borusijom ima klauzulu po kojoj može da napusti nemačku ekipu, ali je za to potrebno obeštećenje od 75 miliona evra. Naravno, svi su svesni da je Norvežanin vredan mnogo više, te da će Borusija juriti gigantske ponude. što bi po Vlahovića bilo odlično.

Teško da bi Barselona baš mogla da stane rame uz rame sa drugim evrospkim velikanima, koji su za Halanda spremni da ponude mnogo više. To bi otvorilo prostor za potencijalni dolazak Dušana Vlahovića koji itekako ima šta da ponudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter