2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic Superliga Srbije Super Liga Zlatibor - Crvena Zvezda , Srbija, Decembar 6, 2020. 6.12.2020. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

ZVEZDINO CRVENO-BELO VEČE: Izabran igrač godine, a Terzić imao jasnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.21 u 23:50

‘Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu! Zvezdašima želim zdravlje sreću, uspeh i naravno, da i sledeće sezone budemo šampioni!’

Zbog trenutne epidemiološke situacije, FK Crvena zvezda nije organzovala tradicionalni novogodišnji koktel. Crveno-beli su ovog puta to učinili putem klupske televizije, virtuelno.

Povodom uspešne godine koja je na izmaku, govor je održao generalni direktor kluba sa ‘Marakane’, Zvezdan Terzić.

-Napravili smo velike rezultate u 2021. godini, kao dokaz ostvarenog je i transparent koji su naši navijači, inače naši najveći kritičari, istakli na poslednjoj utakmici, a to je “najveći uspeh u poslednjih 30 godina”. Navijačima smo vratili ponos, a klubu slavu. Vratili smo u maju posle 14 godina duplu krunu na Marakanu, u avgustu smo peti put uzastopno ušli u grupnu fazu u Evropi – kazao je Terzić, a zatim se osvrnuo na istorijski uspeh. 

– Osvajanjem prvog mesta u grupi Lige Evrope izborili smo posle ko zna koliko vremena plasman u osminu finala. Osvojili smo toliko bodova da smo na rang listi uspeli da se probijemo na 35. mesto i mogu sa mnogo argumenata da kažem da smo najuspešnija srpska firma u evropskim okvirima. Ostvarili smo toliko koeficijenata da smo sledećeg leta u kvalifikacijama za u povlašćenom položaju u svim rundama do grupne faze.

Zvezdan je najavio napad na petu uzastopnu titulu!

– Bez obzira što smo zadovoljni urađenim, nećemo se uspavati. Nastavićemo da sanjamo i da kroz rad ostvarujemo svoje snove. Hteo bih svim zaposlenima u klubu da se zahvalim na radu i trudu, a svim ljudima koji vole Zvezdu da poželim zdravlje, sreću, uspeh i naravno, da i sledeće sezone budemo šampioni, po peti put uzastopno. Srećna svima Nova godina  – zaključio je Terzić.

Mirko Ivanić je proglašen za igrača godine. U izboru su učestvovali svi fudbaleri iz redova aktuelnog šampiona.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ima li kraja tom bezobrazluku…prestani da dovodis krš…prodaj nekog igrača. Narod nema više para za vaše promašaje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter