0
Evropske lige

Fudbal EURO 2020 Qualifiers-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Ukraine Ukrajina from left Uros Spajic Aleksandar Mitrovic Filip Mladenovic Dusan Tadic Milos Veljkovic Nemanja Radonjic Adem Ljajic Stara Pazova,03.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U LJUTICE BOGDANA NALETELI NA ‘CRVENO SVETLO’: Nakon neuspešne ‘kupovine’ na Marakani, Turci žele da dovedu srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 30.12.21 u 16:49

Zainteresovani su za srpskog defanzivca.

Trabzon je želeo da u svoje redove dovede fudbalera Crvene zvezde, Aleksandra Dragovića. Pošto su na Marakani naleteli na negativan odgovor, turski tim je krenuo u potragu za drugim igračem.

Sada im se na ‘meti’ našao srpski reprezentativac, Miloš Veljković, koji brani boje nemačkog Verdera. Ipak, konkurencija za sjajnog defanzivca je jaka, pošto su za Veljkovića zainteresovani još Fiorentina i Borusija iz Dortmunda.

Serbia’s Milos Veljkovic Serbia – Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Plan turske ekipe je da Miloša dovedu na pozajmicu do kraja sezone, a potom i da ga otkupe. Prema navodima tamošnjih medija, reč je o cifri od 8.000.000 evra.

Jasno je da cena pomenutog defanzivca naglo skočila ukoliko ga selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković stavi na spisak za Svetsko prvenstvo u Kataru, a nema razloga da ne bude tako, pošto je Veljković više puta do sada pokazao da se radi o odličnom fudbaleru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter