Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©
in , ,

‘TRADICIJA, STRAST, JEDINSTVO’: ‘Orlovi’ za SP dobijaju novu garnituru dresova, evo u čemu će se najviše razlikovati od prehodne!

Na Svetskom prvenstvu u Kataru, četa Dragana Stojkovića će igrati u novim dresovima.

Kako navode iz Fudbalskog saveza Srbije, novi dresovi će biti predstavljeni krajem maja ili početkom juna naredne godine, a ono u čemu će se najviše razlikovati od prethodne garniture, jeste potpuno novi grb.

Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna insitutucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa ko jim će se navijači identifikovati – rekla je za „Novosti“ Vanja Kostić direktorka marketing FSS.

Vanja je otkrila da bi uskoro trebalo da se otvori zvanična prodavnica FSS.

loading...

Očekujemo da ćemo uskoro od rukovodstva Saveza dobiti zeleno svetlo da se uradi završni korak za otvaranje redovne prodavnice. Uz nju, krenuće i veb prodaja simbola FSS i reprezentacije preko internet prodavnice. Ne samo da će FSS dobiti na „vidljivosti“, već će navijači kroz direktnu komunikaciju moći da kontaktiraju sa FSS i daju svoje predloge, mišljenja – otkrila je Vanja Kostić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BLOG NIKOLE ŠKUNDRIĆA: ‘Sedmogodišnjem meni je bilo teško objasniti da jedan dres ne znači da ti svet klizi pod nogama’

U LJUTICE BOGDANA NALETELI NA ‘CRVENO SVETLO’: Nakon neuspešne ‘kupovine’ na Marakani, Turci žele da dovedu srpskog reprezentativca!