0
Fudbal

Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

‘TRADICIJA, STRAST, JEDINSTVO’: ‘Orlovi’ za SP dobijaju novu garnituru dresova, evo u čemu će se najviše razlikovati od prehodne!

Objavljeno: 30.12.21 u 16:24

Na Svetskom prvenstvu u Kataru, četa Dragana Stojkovića će igrati u novim dresovima.

Kako navode iz Fudbalskog saveza Srbije, novi dresovi će biti predstavljeni krajem maja ili početkom juna naredne godine, a ono u čemu će se najviše razlikovati od prethodne garniture, jeste potpuno novi grb.

Želimo da kreiramo brend naše reprezentacije. U tom procesu, razdvajanje institucionalnog grba od reprezentativnog je praksa koja se već sprovodi u većini evropskih saveza. Nacionalni savez, kao krovna insitutucija, treba da bude predstavljen kao moderna i autoritativna institucija. Sa druge strane, grb koji će ubuduće krasiti dres fudbalera treba da simbolizuje tradiciju, strast, posvećenost, jedinstvo i hrabrost sa ko jim će se navijači identifikovati – rekla je za „Novosti“ Vanja Kostić direktorka marketing FSS.

Vanja je otkrila da bi uskoro trebalo da se otvori zvanična prodavnica FSS.

Očekujemo da ćemo uskoro od rukovodstva Saveza dobiti zeleno svetlo da se uradi završni korak za otvaranje redovne prodavnice. Uz nju, krenuće i veb prodaja simbola FSS i reprezentacije preko internet prodavnice. Ne samo da će FSS dobiti na „vidljivosti“, već će navijači kroz direktnu komunikaciju moći da kontaktiraju sa FSS i daju svoje predloge, mišljenja – otkrila je Vanja Kostić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter