0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

RUTINSKA POBEDA JUNAJTEDA ZA KRAJ GODINE: Ronaldo pogotkom čestitao rođendan ‘fudbalskom ocu’! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.21 u 23:18

Zanimljiv duel na ‘Teatru snova’!

U terminu od 21:15h, odigrana je utakmica 20. kola Premijer lige na stadionu ‘Old Traford‘. Mančester junajted je dočekao ekipu Barnlija. Domaćin je na rutinski način osvojio tri boda, a pitanje pobednika rešeno je već nakon 35. minuta igre. Utakmica je završena rezultatom 3:1.

Odlična atmosfera i dobro raspoloženje najbolje su oslikavali situaciju na tribinama. Navijači su pred start utakmice čestitali rođendan legendarnom treneru, Ser Aleks Fergusonu. Na tribini je raširen veliki transparent.

Ekipa iz Mančestera je povela u ranoj fazi utakmice. Gosti su bili u deficitu od jednog gola već od 8. minuta. Skot MekTominej je zatresao mrežu Barnlija, dok se u ulozi asistenta našao Kristijano Ronaldo. 

Igrao se 27. minut kada je Henesi ponovo vadio loptu iz mreže. Glavni krivac za dupliranje prednosti Junajteda bio je defanzivac Barnlija, Ben Mi. Englez je zatresao sopstvenu mrežu!

Mančester je osam minuta kasnije u potpunosti slomio otpor gostujuće ekipe. Kristijano Ronaldo je postigao osmi ovosezonski pogodak u Premijer ligi. 

 

Barnli je uspeo da ublaži poraz pogotokom Lenona u 38. minutu. Nekada vunderkind engleskog fudbala podsetio je na najbolje dane.

Junajted je trenutno šestoplasirani tim na tabeli, ali odigrao je 18 utakmica, dve manje od planiranog. Barnli je u dosadašnjem delu takmičenja odigrao 16 mečeva, pa se klub u ovom momentu nalazi u crvenoj zoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter