0
Košarka

Foto: Dragana Stjepanović

NJIHOVA REAKCIJA JE NEPROCENJIVA: Košarkaši Partizana obradovali decu bez roditeljskog staranja – Miletić i Smailagić u ulozi Deda Mraza! (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.21 u 19:24

Alen Smailagić i Dušan Miletić su nastavili tradiciju koja traje više od 20 godina.

Košarkaši Partizana su nastavili tradiciju koja traje više od dve decenije! I ove godine, crno-beli su posetili dom „Drinka Pavlović“ na Senjaku, koji posluje u okviru Centra za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj i obradovali štićenike doma novogodišnjim paketićima.

Ovog puta, novogodišnje paketiće su obezbedile dve velike privatne srpske kompanije, inače sponzori KK Partizan , koji su na taj način još jednom pokazali društvenu odgovornost i privrženost partnerstvu sa crno-belima.

FOTO: Dragana Stjepanović

Stigavši u Dom pravo sa treninga u Štark areni, Dušan Miletić i Alen Smailagić su se zadržali u razgovoru sa štićenicima doma uz izraženu nadu da će se uskoro videti na nekoj od utakmica. Rukovodilac doma „Drinka Pavlović“, Hristina Kadijević se zahvalila Partizanu, kao i partnerima kluba na dugogodišnjem prijateljstvu i dolasku koji je izuzetno važan za decu u uslovima smanjene socijalne aktivnosti štićenika doma koja je izazvana pandemijom virusa Kovid 19.

U ime Globos osiguranja, štićenike je pozdravila Bojana Čarmak, dok je u ime kompanije Mozzart, uručenju paketića prisustvovala Jelena Zrnzević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter