0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Macva Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Marko Gobeljic Aleksa Vukanovic (L) Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MOLDAVAC U ZVEZDI: Agent iskusnog veziste potvrdio – Zvezda je već zvala!

Objavljeno: 30.12.21 u 11:49

Biće zanimljivo pratiti razvoj situacije!

Moldavski vezista Katalin Karp nalazi se na radaru Crvene zvezde. Kako tvrdi njegov agent, ljudi iz FK Crvena zvezda su već pokrenuli početne pregovore oko dovođenja ovog sada već iskusnog zadnjeg veznog fudbalera. Isti izvor navodi da se za Karpa raspituju još timovi iz Turske i Bugarske, kao i da je ostanak u Dinamu opcija.

Karp nastupa trenutno za Dinamo iz Bukurešta, a tokom karijere je nosio dres: Dinamo Kijeva, Kluža, Steaue, Vitorula, Ufe, Tambova i sada pomenutog Dinama.

https://twitter.com/FutbolMoldavo_/status/1476326526094397445

Ima 28 godina i najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog fudbalera. U dresu reprezentacije Moldavije je zabeležio 36 nastupa i postigao dva pogotka. Pored pozicije zadnjeg veznog, može uspešno da pokrije i poziciju štopera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter