0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

MISLE DA SAMO ON MOŽE DA IH SPASI: Italijani dolaze u Beograd po zemljaka – žele Falka, da ne bi ispali iz Serije B!

Objavljeno: 30.12.21 u 17:18

I dalje se ne zna šta će biti sa njim.

U Ljutice Bogdana je došao kao veliko pojačanje, ali deluje da Filipo Falko nije opravdao očekivanja. Italijanski ofanzivac nije uspeo da se nametne Dejanu Stankoviću i pokaže zapravo ono zbog čega je doveden. Konkurencija u napadu srpskog šampiona je sve jača, te je najrealnije da Filipo uskoro promeni sredinu.

Prema najnovijim informacijama sa ‘čizme’, za italijanskog fudbalera je zainteresovan Krotone, tim iz Serije B. Krotone upravo u Falku vidi spas za ostanak u ligi.

Filippo Falco (L) and Yan Vorogovskiy
Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty
Beograd, 28.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Pomenuti tim je prošle godine ispao iz elitnog takmičenja u Italije, a sada je zakucan za dno tabele Serije B i neophodna su im pojačanja u napadu kako ne bi propali još dublje.

Na Marakanu, Falko je stigao u januaru ove godine za obeštećenje od 1.200.000 evra, za crveno-bele odigrao je 24 utakmice i šest puta zatresao protivničku mrežu. Ugovor sa Zvezdom mu ističe na leto 2023. godine.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter