0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup Quarter Final Srbija v Spanija Novak Djokovic (SRB) v Albert Ramos-Vinolas (ESP) From left Novak Djokovic Viktor Troicki Dusan Lajovic Beograd, 07.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KRAJ SAGE: Lajović otkrio šta im je Đoković rekao i da li će najbolji teniser sveta igrati na ATP kupu!

Objavljeno: 30.12.21 u 09:50

Sada je definitivno!

Mnogo se pisalo prethodnih dana na temu Novaka Đokovića, odnosno da li će on nastupiti na ATP kupu ili neće. Srpski teniser Dušan Lajović rekao je sledeće:

‘Ja zaista ne znam koji je zvaničan razlog što ne igra, možda to znaju u ATP. Odlučio je tako, rekao, ‘momci, ja ne dolazim na ATP Kup. Videćemo još za Australijan open’. Nije dao tačno da li dolazi ili ne, ali čeka se odluka.’ – reči su Lajovića, koji potom dodaje:

‘Mi smo saznali pre dan i po za ovu odluku. Mislim da smo svi čekali njegovu odluku do poslednjeg momenta, jer nije isto kada nemate najboljeg na svetu u svom timu i kada ga imate, u pitanju je velika razlika.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter