0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

HARDEN JE JASAN: ‘Na terenu se pita samo Kevin, a ne defanzivac koji ga čuva’

Objavljeno: 30.12.21 u 22:17

Džejms saigrača smatra najboljim igračem u ligi!

Pandemija COVID-19 virusa stvara velike probleme klubovi iz NBA lige, ali to ne umanjuje činjenicu da ljubitelji košarke uživaju u izuzetno uzbudljivoj sezoni. Osim neizvesne borbe za šampionski prsten, jasno je da ćemo gledati pravu bitku za MVP naslov.

Stef Kari, Nikola Jokić, Kevin Durent su glavni kandidati za osvajanje prestižne nagrade, ali fantastične partije pruža i legendarni Lebron Džejms.

Mišljenje o tome ko zaslužuje MVP priznanje, izneo je iskusni bek Bruklina, Džejms Harden. Reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država favorizuje saigrača, Kevina Durenta.

Kevin je prirodni talenat, koji tačno zna šta treba da radi. Uvek se samo on pita, ne defanzivac koji ga čuva. Samo je pitanje, da li će pogoditi šut. U većini slučajeva hoće – kazao je Harden.

Džejms je sada zadovoljan svojim učinkom u aktuelnoj sezoni. Popularni bek je imao lošiji start sezone, ali sada igra u prepoznatljivom ritmu. Harden prosečno beleži  22 poena, 9,8 asistencija i 8 skokova po utakmici.

-Na početku sam imao nekoliko kilograma viška. Kada sam ih se oslobodio, sve je krenulo nabolje – zaključio je iskusni as.

New for @SportsCenter: James Harden tells ESPN Kevin Durant is “for sure” the league MVP. Plus, how he expects the Nets to play with Kyrie Irving back: pic.twitter.com/MBnyDIUB4V

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter