0
Domaći fudbal

from left (TOP) Sasa Zdjelar Igor Vujacic Nemanja Miletic Ricardo Gomes goalkeeper Aleksandar Popovic Ivan Obradovic (DOWN) Milos Jojic Marko Zivkovic Queensy Menig Bibras Natkho Natcho Lazar Markovic Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

GROBARI, BEZ BRIGE: Jedan od najboljih fudbalera Partizana ostaje u Humskoj – Vazura potvrdio lepe vesti!

Objavljeno: 30.12.21 u 13:22

Lepa vest za navijače Partizana.

Bibras Natho je do sada u dresu Partizana odigrao 99 utakmica, a kako stvari stoje naredni meč će odigrati sa novim ugovorom. Izgleda da će sjajni Izraleac prvi produžiti saradnju sa klubom iz Humske ulice.

Nekoliko puta je Natho govorio koliko voli Partizan, Beograd i Srbiju. Pominjao je i to da bi voleo da karijeru nastavi ovde, i velike su šanse da će to tako zaista i biti.

Bibras Natkho Natcho
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Mladost v Partizan
Lucani, 23.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Bivši fudbaler Rubina, CSKA i Olimpijakosa sesti za pregovarački sto sa čelnicima Partizana, i dogovoriti uslove za nastavak saradnje.

– Zadovoljni smo i mi s Nathom. Želimo da ostane. Počeli smo inicijalne pregovore. To smo predočili njegovom menadžeru i jasno stavili do znanja da hoćemo nastavak saradnje – rekao je Mozzart Sportu Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Vazura je ubeđen da će ovaj posao biti realizovan.

– Kad se odmor završi, a Bibars pojavi u Beogradu, tad ćemo razgovarati i sa njim lično. Idemo u tom smeru i to će biti sigurno realizovano – ističe generalni direktor crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter