0
Evroliga

FOTO: Youtube/Sport klub

DA GA NEMA, TREBALO BI GA IZMISLITI: Radonjića prekinuli dok je davao izjavu, on jednim komentarom podsetio na Dejana Savićevića pa nasmejao sve do suza!

Objavljeno: 30.12.21 u 12:21

KK Crvena zvezda mts dočekuje danas ekipu Zenita u utakmici 18.kola Evrolige.

Ovaj meč koji zvanično obeležava početak drugog dela elitnog takmičenja zapravo predstavlja drugi duel dve ekipe u rasponu od samo 25 dana, pošto je prva utakmica dve ekipe odigrana 3.decembra u Sankt Peterburgu.

Taj meč crveno beli dobili su rezultatom 69:58 u jednoj od najboljih utakmica koji je tim sa Malog Kalemegdana odigrao u ovom delu sezone protiv ekipe koja je jedan od kandidata za najviši plasman u ovom takmičenju.

Dok je danavao izjavu pred ovaj meč, trener crveno-belih Dejan Radonjić je jednim komentatom nasmejao samog sebe.

Opet odmeravao snage protiv jednog sjajnog rivala za kog očekujem da će biti više motivisan i očekujem da će to dodatno proizvesti jedan viši stepen želje i motivacije za boljom igrom i rezultatom. Svesni smo apsolutno da se radi o jedom timu koji igra izvanredno ove sezone, koji ima puno kvaliteta na obe strane terena, tim koji je trenutno u odličnoj formi. Oni su u poslednjih 15 dana – rekao je Radonjić, a potom stao nakon buke u vidu razgovora koja je dolazio sa strane:

Izvinite, izvinite, samo ako mogu ja…eeee, hvala! U zadnjih 15 dana… počeo sam kao Dejo Savićević – osmehnuo se sjajni stručnaj i nastavio da daje izjavu, aludirajući na legendarni video snimak koji je nastao prilikom jednog gostovanja Dejana Savićevića u Zagrebu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter