0
Domaći fudbal

Asmir Kajevic (C) celebrates after scoring a goal with Strahinja Tanasijevic Miladin Stevanovic Djordje Jovanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BOMBA NA BANOVOM BRDU: Jedan od najboljih igrača ide u velikana francuskog fudbala, Čukarički dobija ogromnu svotu novca!

Objavljeno: 30.12.21 u 09:21

Povratak u Srbiju je bio pravi potez!

Srpski napadač Đorđe Jovanović igra fenomenalno ove sezone. Na 15 odigranih utakmica postigao je 11 golovai podelio dve asistencije u Superligi Srbije. Mnoštvo timova je zainteresovano za njegove usluge, a kako prenosi ‘Sportski žurnal’, među ekipama koje ga žele se nalazi i francuski Olimpik iz Marseja, koji je spreman da odvoji čak pet miliona evra za njegove usluge.

‘Đorđe Jovanović je potvrdio da je bez dileme najbolji napadač u Superligi uz Rikarda. Za njega, Kovača, Petrovića i Mijailovića imamo dosta interesovanja i videćemo ko će od njih eventualno otići. Prodaja će biti tek ukoliko bude bilo adekvatnih ponuda.’ – rekao je Grkinić, tehnički direktor Čukaričkog.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter