2
Domaći fudbal

Serbia's Gojko Kacar, left and Neven Subotic, react after the match against Slovenia, during their Euro 2012 Group C qualifying soccer match at Red Star (Crvena Zvezda) Stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Sept. 7, 2010. (Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com)

BOMBA JE AKTIVIRANA: Bivši reprezentativac Srbije stigao u Proleter! (FOTO)

Objavljeno: 30.12.21 u 20:17

Prvi potez Zdravka Kuzmanovića!

Bez obzira što prelazni rok još uvek nije počeo, navijači Proletera dočekali su već dve
prave ‘bombe’. Nedavno je funkciju sportskog direktora preuzeo proslavljeni reprezentativac Srbije, Zdravko Kuzmanović.

Nije se dugo čekalo na prvi potez bivšeg veziste Intera i Fiorentine.  Kuzmanović je večeras obradovao pristalice kluba sa Slane bare!

Novi asistent trenera Dušana Bajića je nekadašnji član nacionalnog tima Srbije, Gojko Kačar. Vezista je tokom karijere nastupao za Vojvodinu, Hertu, Hamburger, Osaku, Augsburg i Anortozis.

Kuzmanović i Kačar se odlično poznaju, jer su pod komandom Radomira Antića zajedno nastupali za našu selekciju. Gojko je zabeležio 25 utakmica u dresu Orlova.

-Radujem se novom početku, povratku u fudbal i zahvalan sam da mogu da prenesem svoje iskustvo i pomognem našim igračima da zajedno napredujemo – izjavio je Kačar.

Za ovo sjajno pojačanje svakako zasluge pripadaju sportskom direktoru Proletera,  Zdravku Kuzmanoviću:

—Velika mi je čast što se Gojko Kačar odazvao mom pozivu da dođe i pomogne Proleteru da se podigne na viši nivo. Vratiti i aktivirati još jednog našeg reprezentativca je odličan potez za Srbiju i srpski fudbal, a za Proleter velika prilika za dalji napredak – zaključio je Kuzmanović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PROLETER Novi Sad (@fkproleterofficial)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter