0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BEZ DVA BITNA IGRAČA PROTIV ZENITA: Radonjić priželjkuje reakciju sa tribina – protivnik će biti izuzetno motivisan!

Objavljeno: 29.12.21 u 18:57

Biće znatno oslabljeni.

Košarkaši Crvene zvezde će u 18. kolu Evrolige dočekati ekipu Zenita u Beogradu. Duel se igra u četvrtak od 19 časova, a pred taj meč, trener crveno-belih Dejan Radonjić ističe da će protivnik biti izuzetno motivisan zbog poraza u Rusiji.

– Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako mnogo, imaju samo šest poraza, veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju dosta razloga da se nadaju dobrom plasmanu, počeo je Radonjić.

Branko Lazic Austin Hollins Aaron White ABA Liga, Crvena Zvezda – Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Potom je otkrio da će Zvezda igrati bez dva bitna igrača – Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića, kao i da ako žele da dođu do pobede, njegovi izabranici moraj uda odigraju jako dobar meč.

– Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dvojica značajnih igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi da damo veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo, nastavio je Radonjić i zaključio:

– Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete da mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini, podvukao je trener Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter