0
Fudbal

Dusan Duda Ivkovic i Aleksandar Vucic sportsko drustvo Radnicki Beograd, Srbija, januar 18. 2021. 18.1.2021.

VUČIĆ IMA NOVOGODIŠNJU ŽELJU, A VEZANA JE ZA FUDBAL: Evo šta je poručio Piksiju – siguran sam da ćemo to da uradimo!

Objavljeno: 29.12.21 u 19:24

Jasna poruka Orlovima.

Fudbalska reprezentacija Srbije direktnim plasmanom na predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, obradovala je čitavu naciju. To je uvideo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Orlovi su dobili velike premije za pobedu nad Portugalom, ali su ih prosledili u humanitarne svrhe.

Podsećamo, naša selekcija je u Lisabonu bila bolja od domaćina rezultatom 1:2 i tako obezbedila prvo mesto u grupi. Da smo kojim slučajem odigrali nerešeno, ili izgubili, u baražu bi nas čekao pravi pakao.

Dragan Stojkovic Piksi Najbolji trener u 2021
Fudbalski Savez Srbije-Zltana Lopta 2021
Beograd, 23.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Sada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare istakao da je njegova novogodišnja želja vezana za sport, a ne za politiku. On je istakao da želi Srbiju u polufinalu Svetskog prvenstva i da je siguran da ćemo to postići.

– Moja želja je, a upućujem je i selektoru Draganu Stojkoviću, jeste da uđemo u polufinale Svetskog porvenstva. Siguran sam da ćemo to da uradimo, istakao je Aleksandar Vučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter