1
Domaći fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Zvezdan Terzic Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘URADIĆU SVE DA GA DOVEDEM’: Terzić najavljuje novu ‘magiju’ – vrhunski napadač dolazi u Zvezdu narednog leta?!

Objavljeno: 29.12.21 u 11:19

Ekipa srpskog šampiona iza sebe ima fantastičnu sezonu.

Kada pričamo o Evropi, crveno-beli su napravili istorijski rezultat, pošto su se plasirali u 1/8 finala Lige Evrope i na taj način oduševili svoje navijače širom Srbije.

Možda bi stvari izgledale još bolje, da dres Crvene zvezde nosi neki vrhunski napadač, poput Aleksandra Pešića, koji je bio blizu dolaska na Marakanu, ali je u poslednji čas odlučio da ode u turski Karagumruk. Popularni ‘Šilja’ dominira u tamošnjem prvenstvu, trenutno je najbolji strelac sa 11 postignutih golova.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da će Pešić narednog leta doći na Marakanu.

Šilja Pešić je profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zamislite koliko mi njega cenimo kada smo ga pre pet godina platili 750.000 evra, odnosno toliko smo uložili u njegovo obeštećenje. To je kao kada bismo za nekog igrača danas dali dva miliona evra. Eto, toliko smo verovali u Pešića. On je za mene profil igrača kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Uradiću sve što je u mojoj moći da se Šilja Pešić narednog leta vrati u Crvenu zvezdu – rekao je Zvezdan Terzić za Mozzart sport i potom dodao:

– Ovog leta nije bilo realno da se Pešić vrati. Imao je neke lične razloge zbog kojih nije mogao da prihvati našu ponudu. Ja sam to uvažio, ali ponavljam uradiću sve da narednog leta dođe u Crvenu zvezdu – dodao je Terzić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter