1
ATP

FOTO: YouTube screenshot

ŠTA MU BI?: Kirjos se potpuno promenio, njegove reči o Novaku oduševile su svet!

Objavljeno: 29.12.21 u 10:51

Teniser poznat po ispadima i skandalima, Nik Kirjos, odjednom je promenio ploču.

Australijski teniser je više puta u karijeri ‘osuo paljbu’ po svojim kolegama, a nekoliko puta se na meti njegovih uvreda našao i najbolji igrač sveta, Novak Đoković.

Ipak, desio se potpuni obrt kod Kirjosa, pa je sada zamolio Novaka da učestvuje na predstojećem Australijan openu. On se nada da će Đoković i Nadal igrati, jer bi u suprotnom to bila katastrofa za ljubitelje ovog sporta.

– Iskreno, ne znam Novakovu trenutnu situaciju sa bilo čim u vezi sa kovidom ili šta treba da bi igrao. Nadam se da je imao lep Božić i da će moći da igra i ostane u sportu što je duže moguće, jer sam ranije govorio da mislim da Federer, Nadal i Đoković treba da igraju. Ako sva trojica nisu tu, to je katastrofa. To je apsolutna katastrofa za navijače i ljude koji uživaju u tenisu – rekao je Kirjos za “The Age” – i potom dodao:

– Očigledno je to dobra prilika za neke od mlađih momaka da prođu i naprave nešto veliko i da butu uticajniji, ali u celini nam je potrebno da budu deo sporta.

Kirjos se uskoro vraća na teren.

– Moje koleno je nešto što mi već neko vreme ometa karijeru, to je samo nešto što sam orešio prošle godine i osećam se dobro. Želim da uživam, želim da budem srećan, i to je to – zaključio je australijski teniser.

0
0

1 Komentara

  1. Novak ne slavi katolicki Bozic a nebi trebalo da je to Bozic ni ovom pogubljenom Grku u Australiji..
    Ali avaj…to je ono kad idiot komentarise a pametni prenesu vest …..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter