0
Tenis

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 17: Novak Djokovic of Serbia reacts during the final Davis Cup match between Serbia and Czech Republic on November 17, 2013 in Belgrade, Serbia. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

SEZNACIJA NAD SEZNACIJAMA: Novak otkazao učešće na ATP kupu, selektor Srbije biće Hrvat – za sve je kriv Đoković!

Objavljeno: 29.12.21 u 13:23

ATP kup se održava od 1. do 9. januara, međutim na ovom turniru neće učestvovati najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Ovu vest saopštili su organizatori pomenutog turnira, koji su obavestili javnost da neće igrati ni 5. igrač sveta, Andrej Rubljov, koji je dobio pozitivan nalaz na korona virus.

Našu reprezentaviju će predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i Matej Sabanov, dok će selektor biti njegov brat Ivan Sabanov.

Pomenuta braća, Matej i Ivan su Hrvati, ali su zbog Novaka Đokovića odlučili da obuku dres Srbije, a njihov debi će biti u Australiji.

Novak nam je dao sve. Dao nam je najbolje moguće uslove. Podrška Novaka Đokovića nešto je što se ne može opisati rečima. On je naš uzor oduvek i osoba kojoj se divimo tokom naših karijera. Njegova podrška znači nam jako puno. Svaki njegov savet izuzetno je vredan za naše karijere i velika nam je čast što imamo prilike da učimo od takvog tenisera. Trenirali smo kod njega, pružio nam je najbolje moguće uslove i to je ono što nam je zaista trebalo, rekao je Matej Sabanov svojevremeno za „Jutarnji“.

Publika je dvadesetdevetogodišnje blizance upoznala na ATP turniru u Beohradu, kada su bez izgubljenog seta uzeli titulu u dubl konkurenciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter