0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/FK Čukarički

OGROMNA TUGA: Još jedna smrt u srpskom fudbalu, preminuo bivši as OFK Beograda!

Objavljeno: 29.12.21 u 08:49

Nove, tužne vesti.

Milan Bosanac, nekadašnji fudbaler i trener mlađih kategorija Čukaričkog preminuo je u 47. godini života.

– Sa velikim žaljenjem Vas obaveštavamo da je preminuo Milan Bosanac, fudbalski trener, u sezoni 2014/15 šef struke omladinaca Čukaričkog. Neka mu je večna slava, objavio je klub sa Banovog brda na zvaničnoj Instagram stranici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Milan Bosanac je deo karijere proveo kao igrač OFK Beograda čiji je dres nosio u periodu 1999-2000 i za koji je na 12 mečeva postigao jedan pogodak. Nakon što je okačio kopačke o klin, Bosanac je odlučio da uplovi u trenerske vode.

Od njega se na društvenim mrežama oprostio i tim sa Karaburme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

Kada je trenerska karijera u pitanju, Bosanac je predvodio Brodarac, koji se takođe oprostio od svog nekadašnjeg šefa stručnog štaba prvog tima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Brodarac (@fkbrodarac)

Tokom igračke karijere Milan Bosanac je nosio i dres grčkog Panilijakosa, Obilića, Voždovca, Radničkog iz Obrenovca kao i poljskog Gornika iz Polkovica. Kada je trenerska u pitanju, bio je trener prvog tima Rada, te je vodio omladince Čukaričkog i BSK Borče, a bio pomoćnik u Slobodi iz Tuzle. Takođe, vodio je i Slobodu iz Užica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter