0
AdmiralBet ABA Liga

delije navijaci fans supporters zastave Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEĆE BITI NAVIJAČA U DERBIJU ABA LIGE: Ovo niko nije očekivao, doživljaj će biti daleko lošiji!

Objavljeno: 29.12.21 u 17:41

Prava šteta zbog atmosfere.

Derbi regionalne AdmiralBet ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, koji je na programu 9. januara, igraće se pred praznim tribinama u Morači. Razlog za to je najnovija odluka Vlade Crne Gore, koja je donela nove mere u borbi protiv koronavirusa.

Prema pisanjima Vijesti, mere će biti na snazi do 12. januara, što je 3 dana nakon derbija 15. kola. Ipak, ne treba isključiti mogućnost prisustva određenog broja ljudi, kao što je to bio slučaj i kada je važila zabrana.

Vladimir Micov Crvena Zvezda – Buducnost ABA Regionalna Liga 4.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Budućnost iza sebe ima dobru sezonu, u regionalnoj ligi imaju skor 10/3, dok su u Evrokupu na čelu svoje grupe. Izabranici Aleksandra Džikića su zabeležili 6 pobeda i 2 poraza. Što se tiče Crvene zvezde, oni su u regionalnoj ligi zabeležili 12 pobeda i samo jedan poraz, dok su u Evroligi na 12. poziciji (7/12).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter