0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MINIMALAC SITIJA U LONDONU: Fil Foden je heroj ekipe iz Mančestera!(VIDEO)

Objavljeno: 29.12.21 u 23:59

Građani sada imaju osam poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelsi!

Aktuelni šampion Engleske, Mančester Siti, ostvario je pobedu u pobedu u 20. kolu Premijer lige. Izabranici Pepa Gvardiole savladali su Brentford na neugodnom gostovanju u Londonu. Jedan pogodak odlučio je pitanje pobednika(0:1)!

Ekipa sa ‘Etihada‘ igra odlično u nacionalnom šampionatu i na dobrom je putu u nameri da odbrani šampionski naslov. Siti je na prethodna tri duela postigao čak 17 pogodaka, a večeras je na skormniji način stigao do želejnog cilja – tri boda.

Tim iz Mančestera je kontrolisao posed lopte, ali nije lako prilazio protivničkom golu. Građani su uputili samo tri udarca u okvir gol.

Jedini pogodak na utakmici delo je Fila Fodena! Mladi reprezentativac Engleske iskoristio je asistenciju Kevina De Brujnea i zatresao mrežu domaćih u 16. minutu.

Laporte je u 57. minutu duplirao prednost gostujućeg sastava, ali je pogodak poništen nakon reakcije sudija iz VAR sobe.

Siti sada ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelsi, a devet više u odnosu na trećeplasirani Liverpul koji ima utakmicu manje u odnosu na glavne konkurente u borbi za šampionsku titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter