0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KK PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR: Mijailović poručio da crno-beli mogu nazad u Evroligu! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.21 u 19:50

Ambicije u 2022. godini su visoke.

KK Partizan održao je novogodišnji koktel na kome je promovisan novi kalendar koji sadrži motive iz šampionske geenracije 1991/92. Koktelu su prisustvovale legede kluba poput Tomaševića, Divca, Paspalja, ali i aktuelnog trenera Željka Obradovića, kao i mnogih drugih. Tom prilikom, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je istakao da su se u protekloj godini desile teške stvari, ali da ima dobrih rezultata.

FOTO: STARSPORT

– Kako nemati tremu, kad govorimo pred ovakvim legendama, kao što su Željko, Divac, Tomašević, Paspalj… Kada napravim analizu 2021. godine, desile su se teške stvari, ali i pozitivne. Na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kao i kvalitetan stručni štab koji može da vrati klub u Evroligu i oni će dati sve od sebe da to i učine, počeo je Mijailović.

Potom je zaključio i da je Partizan najveći klub i brend sa ovih prostora.

– Naše kao navijačima je da im dajemo podršku. Ne samo da smo najveći klub i brend sa ovih prostora, nego na svim gostovanjima u Evropi imamo više navijača nego domaća ekipa, zaključio je predsednik Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter