0
Košarka

Boban Marjanovic Reprezentacija, Srbija - Meksiko prijateljska, press Jun 23. in Belgrade Serbia, 23.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

BOBI MARJANOVIĆ POZITIVAN NA COVID-19: Dalas oslabljen protiv Kingsa!

Objavljeno: 29.12.21 u 21:53

Veliki broj zaraženih igrača u NBA ligi!

Gotovo da ne prođe jedan sat, a da ne saznamo ime novog zaraženog košarkaša koji nastupa u NBA ligi. Klubovi se susreću sa neverovatnim problemima i stiče se utisak da ako nisi pozitivan na testu, a košarkaš si, nikada lakše nećeš dobiti priliku da zaigraš u najkvalitetnijoj ligi na planeti.

Još jedan u nizu igrača koji su dobili pozitivan test je reprezentativac Srbije, Boban Marjanović. Snažni centar će propustiti duel sa Sakramento Kingsima, koji je na programu u noći između srede i četvrtka.

Da bi se vratio u tim, Bobiju je potrebno da dobije negativan rezultat na dva testiranja u nizu. Ne spominje se da li Marjanović oseća neke simptome, ali želimo brz i uspešan oporvak, kao i povratak na teren, našem istaknutom reprezentativcu.

Bobi ove sezone prosečno beleži 4,9 poena i 1,9 skokova po utakmici. Na parketu u proseku provodi oko šest minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter