1
Domaći fudbal

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Andrija Zivkovic Luka Jovic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

VLAHOVIĆ, MILENKOVIĆ, TERZIĆ, NASTASIĆ I JOŠ JEDAN REPREZENTATIVAC U FIRENCI: Srpska kolonija raste!

Objavljeno: 28.12.21 u 11:50

Španiju menja Italijom!

Srpski internacionalac Uroš Račić dobija minute u dresu Valensije, ali ne onoliko koliko je to bio slučaj prethodne sezone. Stameni vezista je pažnju na sebe privukao u sezoni 2019/20, kada je blistao u dresu portugalskog Famalikaa.

Prema pisanju medija sa ‘čizme’, Fiorentina je više nego zainteresovana da Uroša već u januaru vidi u svojim redovima. Da li kao transfer ili na pozajmicu, nije poznato.

To bi samo proširilo srpsku ‘koloniju’ u Firenci, jer su tamo trenutno Nikola Milenković, Dušan Vlahović, Aleksa Terzić i Matija Nastasić.

Račić je svoje prve profesionalne korake napravio u dresu Crvene zvezde, da bi potom nastupao za B tim Valensije, kao i za prvi sastav tog tima, a bio je na pozajmicama u Tenerifeu i Famalikau.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter