0
Evropske lige

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Zlatan Ibrahimovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ŠTO NA UMU, TO NA DRUMU: Ibrahimović na promociji sopstvene knjige ‘zapalio’ svet izjavom, pa otkrio šta za njega predstavlja Zlatna lopta!

Objavljeno: 28.12.21 u 19:33

Poznato je da Zlatan Ibrahimović nema dlake na jeziku.

Proslavljeni švedski napadač Zlatan Ibrahimović objavio je novu knjigu ‘Adrenalin’, a na promociji se dotakao Zlatne lopte koja je otišla u ruke Lionela Mesija.

– Zlatna lopta je lepa stvar, ali mi nije potrebna da dokažem da sam najbolji – odgovorio je Zlatan u prepoznatljivom stilu.

Njega motivišu klupski uspesi.

U pitanju je mentalitet, treniram kao što igram. Svaki dan je finale. Bilo je teško kada sam došao u Milan, ali stvorili smo grupu, atmosferu koja sve nadolazi. Onda je stigla pandemija, ali osoblje kluba je predivno. Bio sam u karijeri u drugim timovima, ali ovo je odlično. Grupa ide ka istom cilju.

Iako ima 40 godina, Šveđanin i dalje dominira na fudbalskim terenima širom Italije.

– Sada, budim se sa bolovima svakodnevno, ali imam taj adrenalin i nastavljam. Ove godine adrenalin je tu zbog Skudeta – rekao je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter