0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Iako je imao igrača više, Totenhem nije uspeo da pobedi – Vest Hem i Kristal Palas rutinski ‘završili posao’!

Objavljeno: 28.12.21 u 18:18

Danas u terminu od 16 časova, odigrane su tri utakmice Premijer lige.

Totenhem je na gostujućem terenu remizirao sa Sautemptonom, pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 1:1. Domaći su poveli u 25. minutu, kada je Praus naleteo na jedan ‘odbitak’ i bez problema savladao Lorisa.

Nije dugo trajalo vođstvo Sautemptona, u 39. minutu Salis je oborio Sona u svom šesnaestercu, a glavni arbitar meča je igraču domaće ekipe pokazao drugi žuti karton. Odgovornost je preuzeo Hari Kejn, koji je bio siguran sa bele tačke. Krenuli su gosti u totalnu ofanzivu u drugom poluvremenu, čak su i postigli pogodak, koji je poništen zbog minimalnog ofsajda.

Votford je ‘kod kuće’ izgubio od Vest Hema ubedljivim rezultatom 1:4. Već u 4. minutu domaći su poveli, kada se u strelce upisao Denis.

U tim trenucima niko nije mogao da nasluti na ono što će se desiti, tj. da će Vest Hem poptuno preuzeti stvari u svoje ruke i rutinski slaviti. Izjednačio je Souček u 27. minutu, da bi dva minuta kasnije pogodio i Benhrama.

Sve je bilo jasno u 58. minutu, kada je Nobl pogodio iz penala, a tačku na ovu utakmcicu stavio je Vlašić u samom finišu susteta.

Kristal Palas je takođe upisao novu pobedu, pošto je na svom terenu pobedio Norič ubedljivim rezultatom 3:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter