0
Domaći fudbal

Sinisa Sanicanin (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Metalac v FK Partizan Gornji Milanovac, 15.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NISU OPRAVDALI OČEKIVANJA: Metalac ‘raščistio’ sa dvojicom fudbalera, odlasci iz Gornjeg Milanovca se ređaju kao na traci!

Objavljeno: 28.12.21 u 16:22

Nakon što je golman Strahinja Savić napustio Metalac, klub iz Gornjeg Milanovca je ostao još bez dvojice fudbalera.

Naime, Metalac je sporazumno raskinuo ugovor sa Marom Šarićem i Bogdanom Jočićem. Podsetimo, Šarić je letos u Gornji Milanovac došao sa Banovog brda, pošto je nastupao za Čukarički. U oba domaća takmičenja, zabeležio je 19 nastupa, dok se tri puta upisao u strelce.

Bogdan Jočić je 14. semptembra, stigao u Metalac kao pozajmljeni igrač Verone. Nekadašnji fudbaler omladinskog tima Crvene zvezde dobijao je šansu na ‘kašičici’, te je odigrao svega pet utakmica u plavo-belom dresu.

Još uvek se ne zna kakva je ‘sudbina’ talentovanog Jočića, ili će vratiti na ‘čizmu’, ili sledi novo kaljenje u trajanju od šest meseci.

Metalac je jesenji deo šampionata završio na 15. mestu, sa 16 osvojenih bodova, isto koliko ima i Radnički iz Kragujevca, koji zauzima 16. odnosno poslednje mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter