0
AdmiralBet ABA Liga

BELGRADE, SERBIA - MARCH 06: Tarence Kinsey (R) of Partizan Belgrad in action against Malcolm Delaney (R) of FC Bayern Munich (R) during the 2013-2014 Turkish Airlines Euroleague Top 16 game between Partizan Belgrade and FC Bayern Munich at Kombank Arena on March 06, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) *** Local Caption *** Tarence Kinsey;Malcolm Delaney

‘DOBIJAO SAM PRETNJE SMRĆU’: Šokantna ispovest košarkaša koji je igrao i za Zvezdu i za Partizan – ‘Uvek su sa mnom išla dva policajca’

Objavljeno: 28.12.21 u 22:40

Bivši američki košarkaš Tarens Kinsi ostavio je veliki trag u srpskoj košarci.

On je veoma poznat navijačima oba tima sa Topčiderskog brda, pošto je u karijeri nastupao i za Partizan i za Crvenu zvezdu.

Crno-beli dres je nosio tokom sezone 2013/14, ostavio je sjajan utisak u Humskoj, pa je odlučio da karijeru nastvavi u Nižnjem Novgorodu. Sledeća stanica mu je bila Trabzonspor, te ga je potom put odveo na Mali Kalemegdan, kada je obukao dres Crvene zvezde.

Kosarka Euroleague season 2015-2016
Euroleague Top 16
Crvena Zvezda v Darusafaka Istanbul
Tarence Kinsey (R) and Manuchar Markoishvili
Beograd, 31.03.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

S obzirom da se to dogodilo u kratkom vremenskom periodu, navijači Partizana mu nikada to nisu oprostili, niti zaboravili.

Navijači Crvene zvezde napravili su jedan kraći snimak, na kojem su sumirali njegov boravak u na Malom Kalemegdanu, a Kinsi je odgovorio na sledeći način:

– Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun… Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada… Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu – napisao je Amerikanac na Instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter