0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ĐOKOVIĆ IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: Novak kreće u pohod na 10. titulu!

Objavljeno: 28.12.21 u 15:48

Sada je sve jasnije!

Već nekoliko meseci traje spekulisanje o tome da li će ‘prvi reket sveta’ nastupati na Australijan openu 2022. godine. Svetski mediji su na dnevnom nivou objavljivali nove informacije, a sada je situacija daleko jasnija.

Povodom aktuelne situacije oglasio se Novakov PR tim. Istaknuto je da još uvek nije došlo do zvanične potvrde, ali da ‘sve ide u tom pravcu’.

Jasno je značenje ove poruke, pa su u ovom momentu velike šanse da će najbolji teniser na ATP listi nastupiti na prvom grend slemu u sezoni. Nole je u dosadašnjoj karijeri u devet navrata osvajao trofej u Melburnu, a sada će pokušati da dođe do 10. jubilare titule.

Takođe, pored brojnih priča da Novak neće nastupati u dresu reprezentacije na ATP Kupu, iz Sidneja stižu drugačije informacije. Organizatori turnira istakli su da Novak nije otkazao učešće na prestižnom takmičenju.

Nema sumnje da su šanse za uspeh naše selekcije značajno veće, ako tim može da računa na Đokovića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter