0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

BIVŠI NBA AS OTVORIO DUŠU: ‘Ugovor od 845 hiljada dolara sam potrošio pre drafta. Posle toga sam spavao u hali jer nisam imao novac za gorivo’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.21 u 13:49

‘Video sam da Geri Pejton u svojim kolima ima krov prekriven antilop kožom, pa sam i ja to nabavio.’

Nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa, Gilbert Arenas, bio je prepozntaljiv po nepredvidivoj prirodi i karakterističnom temperamentu tokom NBA karijere. Arenas je nastupao još za Vašington Vizardse, Orlando i Memfis. U tri navrata je bio OL-star igrač, u periodu od 2005. do 2007. godine. Veliki problemi sa povredama, ali i česte suspenzije zbog nesportskog ponašanja obeležile su karijeru nekada jednog od najboljih strelaca u NBA ligi. Arenas je u razgovoru za jutjub kanal ‘VladTV‘ pričao o tome kako je potrošio novac od prvog ugovora.

-Prvi ugovor – ne sećam se koliko je iznosio… 845 hiljada dolara? Toliko? Uf, s***e… Potrošio sam ga pre drafta. Mislio sam da će me izabrati u prvih 10 i da će to značiti da ću zaraditi milione. Kupio sam kadilak eskalejd i u njemu je bilo pet televizora i četiri zvučnika od po 30 centimetara. Video sam da Geri Pejton u svojim kolima ima krov prekriven antilop kožom, pa sam i ja to nabavio. Naravno, imao sam veliki lanac, baš kao i svi drugi – na njemu su bili moji inicijali – kazao  je  Arenas i dodao:

-Sve sam potrošio i onda je ispalo da mi je ostalo oko 500 dolara mesečno. To mi je bilo dovoljno samo za gorivo. Imao sam i devojku i dva psa, a nisam imao ništa. Često sam spavao u hali jer nisam imao novca da se vraćam kući i opet dolazim u arenu. Praktično sam bio beskućnik zbog toga što nisam imao za gorivo. To mi je na neki način i pomoglo jer sam često trenirao i saznao sam šta znači biti profesionalac – istakao je bivši NBA as.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter