0
Evropske lige

FOTO: Premier League

SENZACIJA NA ‘OSTRVU’: Lester je pre dva dana doživeo debakl, a večeras je uspeo da šokira favorizovani Liverpul! (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.21 u 23:06

‘Lisice’ uspele da šokiraju Liverpul.

Pre dva dana Lester je doživeo ubedljiv poraz od Mančester sitija – 6:3, a već danas ‘lisice’ su zaboravile na taj debakl pa režirale pravo iznenađenje, pošto su na svom terenu pobedile Liverpul minimalnim rezultatom 1:0.

S obzirom da su fudbaleri Lestera danas odigrali drugu utakmicu u proteklih 48 sati, izabranici Brendana Rodžersa skupili su snage i na kraju slavili.

Liverpul je mogao da povede već u 16. minutu, kada je sudija pokazao prstom na belu tačku. Salah je uzeo zalet, međutim Šmajhel ga je pročitao pa odbranio njegov šut, lopta se odbila Egipćaninu na glavu, ali on je pogodio samo prečku.

I Žota je imao veliku priliku na samom kraju prvog dela igre, ali Šmajhel je još jednom maestralnom bravurom sačuvao svoju mrežu.

Kazna za propuštene prilike Liverpula usledila je u 59. minutu, naime, Ademola Lukman je primio loptu u protivničkom kaznenom prostoru, i lucidnim udarcem iznenaduo Alisona. Nastavili su fudbaleri Liverpula da igraju ofanzivno u narednih pola sata igre, međutim ‘lisice’ su uspele da odole tim napadama i ostvare novu, veoma bitnu pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter